Днес сме се събрали на Бузлуджа различни хора по възрасти,

...
Днес сме се събрали на Бузлуджа различни хора по възрасти,
Коментари Харесай

Нинова: Държавата ни се управлява от шайка, която пороби народа си, тя открадна България

Днес сме се събрали на Бузлуджа разнообразни хора по възрасти, занимание – учители, лекари, земеделци и хора с дребни фамилни компании, млади и възрастни. Различни, само че събрани от едно – ние сме смели хора, които сме тук, без боязън да кажем: страната ни се ръководи от тайфа, тази тайфа пороби народа си, тя открадна България. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на събора на социалистите на Бузлуджа, съобщи „Канал 3„.

Тази тайфа си сътвори правила и закони, които ги направиха безнаказани, само че тази тайфа посегна и на най скъпото ни – всеки, който не е склонен, всеки, който подлага на критика, е посочван за зложелател, подбудител, на всеки подобен му се затваря устата, уволнява се от работа, преследва му се бизнесът. Народе, посегнаха на най-святото ни – правото ни да мислим и приказваме свободно, правото ни да бъдем с друго мнение и да бъдем хора с достолепие, акцентира Нинова. Но шайката си отива, народът остава и този народ би трябвало да избере своя път, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Всички пенсии би трябвало да се преизчислят, не може да се живее с 200. Да въведем фамилно подоходно облагане. Защо да не помогнем със закупуване на първо жилище младите. В Румъния младите към този момент се подкрепят за първа кола и жилище, съобщи лидерката на левица.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР