Днес сме решили да ви представим един страхотен тест, който

...
Днес сме решили да ви представим един страхотен тест, който
Коментари Харесай

Този тест показва дали сме емоционално силни

Днес сме решили да ви представим един страховит тест, който доста сполучливо демонстрира доколко сме прочувствено мощни. Както добре знаем, прочувственото положение на всеки един от нас е друго и има хора, които просто са лабилни по природа. Е, в случай че не можете да определите това просто по този начин, погледнете теста, който сме ви приготвили.

Представете си, че през прозореца на стаята ви долита синя птица и попада в клопката на всички движимости и предмети. Решавате да я задържите при вас и с изненада откривате, че всеки ден птицата трансформира цвета си. Първо е станала жълта, по-късно е яркочервена и най-после става безусловно черна. И по този начин първо синя, по-късно жълта, яркочервена и черна. Каква е птицата на петия ден?

Изберете един от отговорите: птицата остава черна, птицата става синя, птицата става бяла, птицата става златна. Какво в действителност показва този тест? Птицата, която влиза в нашия дом, е знак на шанса, само че сменя цвета си като че ли, с цел да се опита да ни обезпокои, че това благополучие ще бъде за малко. Реакцията ни в тази обстановка демонстрира по какъв начин одобряваме компликациите в живота.

Тези, които считат, че птицата остава черна, гледат най-вече песимистично на живота.

Хората, които настояват, че птицата още веднъж връща синия си цвят, са най-вече практични оптимисти. Те са на мнение, че животът е комбинация от хубави и неприятни моменти и ние няма по какъв начин да се преборим с това.

Тези пък от нас, които считат, че птицата ще стане бяла на петия ден, се държат доста умерено и уравновесено, когато са под напън.

И тези, които настояват, че птицата ще стане златна, несъмнено могат да бъдат избрани като „ безстрашни “. Те одобряват всичко, което им се случва с необятна усмивка и живеят живота си несъмнено по благополучен метод.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР