Днес следобед малко преди 17 часа е идеалното време да

...
Днес следобед малко преди 17 часа е идеалното време да
Коментари Харесай

Съботният следобед е предпочитаното време за бира

Днес следобяд малко преди 17 часа е идеалното време да си отворите студена бира, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на резултатите от изследване, направено във Англия по поръчка на пивоварите " Хайд енд Уайлд ".

Допитването демонстрира, че когато часовникът покаже 16 часа и 48 минути, настава " биреното време ". Тогава е най-вероятно феновете на пивото да са завършили с пазара за уикенда и да са подготвени да седнат на мира с чаша студена бира в ръка, с цел да се да разтоварят от насъбрания през работната седмица стрес.

Един на всеки петима фенове на бирата споделя, че избира да пие вкъщи, вместо в кръчмата, защото не е впечатлен от селекцията по заведенията. Проучването демонстрира още, че британците намират родната крафт (занаятчийска) бира за по-блага от немската, белгийската и американската.

И до момента в който близо 60 на 100 от поданиците на Нейно Величество се разпознават като фенове на крафт бирата, един на петима признава, че не знае какво значи терминът. Оказва се също, че един на 13 поданици на Острова се свени да се осведоми за смисъла му.Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР