Днес, след 19 години в ефир, Шоуто на Слави излъчи

...
Днес, след 19 години в ефир, Шоуто на Слави излъчи
Коментари Харесай

Слави започва собствен политически проект и телевизионен продукт

 Слави: Нема такава страна! Оставка на Горанов!  Слави: След избора на Кошлуков Съвет за електронни медии би трябвало да се закрие  Слави Трифонов ще направи като Борисов? Скоро ще разберем
Днес, след 19 години в ефир, " Шоуто на Слави " излъчи своето последно предаване по bTV.

В седмиците преди края на предаването в медийното и публично пространство имаше редица спекулации по отношение на бъдещето на Слави Трифонов и неговия екип. Най-често срещаните измежду тях бяха: че Слави ще се кандидатира за кмет на София; че ще разгласи сформирането на собствен политически проект; че ще сътвори своя телевизия; че ще продължи с ново предаване в друга телевизия; че ще се отдръпна от обществената среда.

Тази вечер предаването стартира с целия му екип, строен пред камерите, на който Трифонов благодари от сърце и сподели, че не би могъл да се оправи без тях и те са неговото семейство. След това той благодари и на хората в студиото и зад екрана, които са го гледали през всичките години.

Предаването мина в песни, видео фрагменти и диалози с посетители от екипа, с които феновете си припомниха моменти от историята на шоуто.

Най-важен обаче беше краят, в който Слави разгласи бъдещите си проекти, а точно: ще сътвори " личен ефирен артикул " на име " Седем-осми ", който ще започва от 15 септември, както и личен " политически план ", който ще носи името " Няма такава страна " . Мотото им ще бъде " Силата е в истината ".

Засега не се загатват повече детайлности към плановете.

За времето си на лъчение - от 27 ноември 2000 година до 31 юли 2019 година - и за 4176-те си излъчвания през шоуто минаха хиляди звезди, политици и елементарни хора от целия свят.

И до момента то остава най-рейтинговата продукция в родния ефир, гледана от милиони фенове в пиковите си години.

Характерните особености на " Шоуто на Слави " бяха оркестърът онлайн " Ку-Ку Бенд ", мненията на водещия и редколегията от сценаристи, актьорските скечове и множеството риалити формати, стартирани там: „ Музикална академия Ку-Ку бенд “, „ Танцувай с мен “, „ Бягство към успеха “, " Магаданс: Предизвикателството ", „ Аз пея в Ку-Ку бенд “, „ Народен актьор “, „ Кандидати за популярност “, „ Моята огромна TV женитба “, „ Добре пристигнал в България “, „ Претендентът “, „ Умна и красива “, „ Разсмей Слави “, „ Пеещи фамилии “, „ Игра на хорове “, „ Нова звезда “.

На 6 ноември 2016 година в България се организира народен референдум , иницииран от Инициативен комитет с ръководител Слави Трифонов. На него жителите трябваше да отговорят с " да " или " не " на 3 въпроса:

1. Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна изборна система с безусловно болшинство в два тура?
2. Подкрепяте ли въвеждането на наложително гласоподаване на изборите и референдумите?
3. Подкрепяте ли годишната държавна дотация, отпускана за финансиране на политическите партии и обединенията, да бъде един лев за един получен автентичен глас на последните парламентарни избори?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР