Днес Слънцето напуска Телеца и преминава във въздушния знак Близнаци

...
Днес Слънцето напуска Телеца и преминава във въздушния знак Близнаци
Коментари Харесай

Днес не започвайте нищо ново, не вземайте важни решения!

Днес Слънцето напуща Телеца и минава във въздушния знак Близнаци в 05:16 ч, където ще остане до 21 юни.

За да употребявате оптимално информацията, обръщайте внимание на посочените часове!

Луната е в символ Лъв до 05:04 ч на 22 май. Когато Луната минава през този знак, хората изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание. Дни на творчество и нараснала жизненост. Склонност към честолюбиви замисли, блян към водачество. Да не се подлага на критика никой, изключително началниците. Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват, също както очите и диафрагмата.

Луната ще се движи на луфт през целия ден (от 06:31 ч до 05:04 ч на 22 май). Това са интервали, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Този интервал не е подобаващ за започване на нищо ново и за взимане на значими решения, тъй като те могат да се основават на неправилни догатки или неверни данни. В този интервал могат да зародят непредвидени компликации, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, неточности, дефекти, нарушавания в трафика. Някои хора се усещат през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Спазвайте разпоредбите за сигурност както на работното място, по този начин и вкъщи. Особено внимание би трябвало да се обърне на сигурността при потреблението на газ! Важно е да бъдете деликатни и внимателни, да почивате повече, да се занимавате единствено с нормалните, добре познати каузи. Възход на интуицията. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или да почивате.

6 лунен ден продължава до 12:02 ч. Благоприятен е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подобаващ за всичко, което е объркано, както и за каузи, които ще изискват доста време за реализиране. В 6-ти лунен ден постъпва доста друга информация, по тази причина е нужно да се отнасяте към нея внимателно, с цел да определите къде е истината и къде лъжата.

Препоръчва се бездейност. Бъдете скромни и смирени. До обяд не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Не обременявайте мисълта си с житейски грижи. Периодът доста подхожда за другарство с представителите на противоположния пол.

Това, което сте сънували тази нощ, по- добре на никого да не разказвате. Към сънищата се отнесете напълно деликатно, защото се смятат за оракулски.

След това стартира 7 лунен ден от 12:02 ч и продължава до 13:12 ч на идващия ден.

В този период от време Небесата се разтварят, с цел да „ чуят” думите и мислите на хората и дружелюбно откликват на тях. Затова е удобно за молебствия. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с недобрите такива и неприятните думи. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в 7 лунен ден, скоро ще бъдат разкрити и осъдени. Бъдете извънредно деликатни в думите си, дори и в мислите си. Дори инцидентно отронена дума или инцидентно връхлетяла ви мисъл, могат безусловно да се материализират, да се въплътят в реалност и да окажат въздействие върху вашият живот.

“Завършване”. 7 лунен ден е един от виновните дни - поставят се основите от получените резултати. Може да се оценят бъдещите плодове на нашия труд и още какъв брой старания ще се наложи да се вложат за реализиране на замисленото. Изисква се от човек огромна организираност и отговорност. В противоположен случай доста положителни трендове може да не бъдат осъществени. Днес не би трябвало да се слага начало на продължителни каузи. Удачен е единствено за бързи и краткосрочни такива. Сключване на контракти и покупко-продажби би трябвало да се отсрочи. Въобще не би трябвало да се вземат значими решения. По-малко лутане!

Ден за работа с мантри и молебствия. Увеличава се броят на посетителите при гадателите, тъй като се ускорява интереса към мистичното. Неблагоприятно време за брак. Може да ви направи усещане, че хората постоянно стартират да спорят и са недоволни, в това число и от себе си. Появява се предпочитание за внезапни промени. Болестите почнали през днешния ден са елементарно излечими. Не е добре да се вадят зъби.

В седми лунен ден храната би трябвало да се приема в безмълвие, не трябва да се приказва. Не би трябвало също да се натоварвате с непотребни грижи, по тази причина е по-добре да не се готви, а да се яде нещо приготвено от предният ден. Не е желателно да се яде пилешко месо и яйца.

Подстригване – може през целия ден!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР