Днес Слънцето е в тригон с Юпитер. Влиянието му започва

...
Днес Слънцето е в тригон с Юпитер. Влиянието му започва
Коментари Харесай

Ден пасивен, съзерцателен, подходящ за уединение

Днес Слънцето е в тригон с Юпитер. Влиянието му стартира от предните 1-2 дни и продължава още 2-3 дни. Този аспект ни подарява с благословията си. За мнозина това значи нови вероятности, придобивки, повишение на престижа. Засилва желанието за романтика и завършения, удобно за нови запознанства. Повишава силата и виталния тонус, висока съпротивляемост на организма. Може да ви отвори огромен вкус, по тази причина бъдете деликатни. Да не се преяжда. Сега елементарно се натрупат непотребни килограми.

Луната минава на луфт от 11:00ч до 16:37ч. Не предприемайте нищо значимо и значително. Не започвайте нищо ново, не вземайте значими решения.

Луната е в символ Риби до 16:37ч, след което минава в символ Овен.

Създава сантиментална настройка. Повишени са чувствителността, състраданието милосърдието и интуицията. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност, тъй като хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Благоприятно е за присъединяване в щедрост. Уязвими са краката, изключително стъпалата и пръстите. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите по-меки обувки.

Доминиращ 25 лунен ден от 03:58ч на 17 май до 04:20ч на 18 май

Символи на деня - Костенурка, раковина, съд с течности. Ден за другарство с по-висшите сили, отваряне на осведомителни канали. Ден въздържан, наблюдателен. Период на самотност и централизация. Подходящо време за отиване на черква, за медитация.

Ден на рискови обстановки, непредвидени дейности

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Правете всичко умерено, без бързане, в случай че желаете да избегнете пресилване и нервни сривове. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите незавършеното. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Опитайте се през днешния ден да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо.

Хората в този ден са спокойни и уравновесени, не демонстрират бурни страсти (което не значи, че не ги изпитват). Вашият тъничък, нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте тематики за персоналния си живот.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Подстрижката е извънредно нежелателна.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Подходящ е чувственият и муден секс. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

28 безоблачен ден – Днес е обикновено да не се чувствате добре. Ако имате прилив на сили, това е знак, че ви изкушават злите сили да извършите нещо не както би трябвало. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР