Днес SKODA разпространи първите реални снимки на интериора на в своята

...
Днес SKODA разпространи първите реални
снимки на интериора на в своята
Коментари Харесай

Това е интериорът на най-мощната дизелова кола на SKODA

Днес SKODA популяризира първите реални снимки на интериора на в своята история- KODIAQ RS, която ще бъде показана за първи път в света по време на интернационалното зиложение в Париж при започване на идващия месец.

За KODIAQ RS от SKODA разясняват, че автомобилът ще предложи динамичност, всекидневен комфорт и шир, а главен акцент в интериора на автомобила са специално разработените за модификацията спортни седалки с интегрирани подглавници. Изпълнени в тапицерия Alcantara с карбонови елементи и червен противоположен тегел, седалките идват с типичната за състезателните си разновидности допълнителни странични опори в долната част и самата облегалка.

Други забавни акценти във вътрешността на KODIAQ RS са многофункционалният волан с новото RS лого на марката и тематичен червен тегел, панели на вратите тапицирани още веднъж с Alcantara, инструментален панел с карбонов завършек, черната тапицерия на тавана, стоманените подложки на педалите и други.

Новият състезателен SUV на SKODA, който ще се предлага и в седемместна настройка на интериора си, е оборудван с четирицилиндров двулитров TDI дизелов biturbo мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 239 конски сили и оптимален въртящ миг от 500 Нм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР