Днес SKODA разпространи първата скица на интериора на изцяло новия си

...
Днес SKODA разпространи първата скица на
интериора на изцяло новия си
Коментари Харесай

SKODA показа интериора на SCALA. Премиерата е на 6 декември в Тел Авив

Днес SKODA популяризира първата схема на интериора на напълно новия си хечбек модел SCALA и разгласи, че международната премиера на автомобила ще се състои на 6 декември в Тел Авив.

SKODA SCALA ще бъде първата кола на компанията, която ще бъде оборудвана с инфо-комуникационната и бордова система на марката от най-ново потомство, като основен акцент тук ще бъде новият високо позициониран екран, а като допълнително оборудване за автомобила ще се предлага и 10.25-инчово виртуално табло- Virtual Cockpit. Друг забавен акцент в интериора на новия хечбек ще бъде системата за индиректно осветяване, която ще предложи избор на подсветка сред бяло и алено

Благодарение на системата за мобилна свързаност ŠKODA Connect от последно поколение, лидерът ще има опция да заключва/отключва вратите, както и да обновява софтуера на бордовата система и картите на навигационната система, дистанционно.

Основните габарити на са дължина 4362 мм, ширина 1793 мм и височина от 1471 мм, при междуосие от 2649 мм. От марката споделят, че пасажерите на задните седалки ще могат да разчитат на свободно пространство за краката от 73 мм (73 мм при Octavia), 1425 мм за раменете (1449 мм при Octavia) и 982 мм за главите си (980 при Octavia). Товарното поделение на новия модел ще бъде 467 литра, а след сгъването на облегалките на задните седалки потребният размер ще може да достигне 1410 литра.

SKODA SCALA ще стъпи на пазара през първата половина на идната година с избор между пет двигателни версии, максималните мощности на които ще варират от 90 до 150 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР