Днес SKODA разпространи ново изображение, видео и информация за обновената версия на

...
Днес SKODA разпространи ново изображение,
видео и информация за обновената версия
на
Коментари Харесай

SKODA с първи SUPERB SCOUT

Днес SKODA популяризира ново изображение, видео и информация за обновената версия на флагмана си SUPERB, който ще забележим за първи път на 23 май.

От SKODA не престават да пазят в тайна подробностите по отношение на обновената версия на SUPERB, само че в днешния си анонс разкриват пред света, че при премиерата си, моделът ще бъде демонстриран и в напълно нова, както за настоящото потомство на луксозния автомобил, по този начин и за модела като цяло, версия SUPERB SCOUT.

Друго, което е известно за новата версия на SUPERB е това, че предната част на автомобила е с нов дизайн, а в задната класическото лого на марката е заменено с буквите, изписващите името на модела. От компанията дават обещание също по този начин, че флагманът й ще предложи на потребителите най-новите решения по повод на технологиите и функционалността, както и типичните за автомобила изключителен вътрешен шир и голям брой решения, типични за модели от по-високите сегменти.



Обновената версия на SKODA SUPERB ще бъде представена за първи път през май по време на IIHF Ice Hockey World Championship в Братислава
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР