Днес SKODA представи новото си пазарно предложение FABIA COMBI SCOUTLINE, предназначено за

...
Днес SKODA представи новото си пазарно
предложение FABIA COMBI SCOUTLINE, предназначено
за
Коментари Харесай

SKODA показа и FABIA COMBI SCOUTLINE

Днес SKODA показа новото си пазарно предложение FABIA COMBI SCOUTLINE, предназначено за тези от потребителите които търсят компактна, само че многопрофилна, кола с офроуд лъчение.

Новата SKODA FABIA COMBI SCOUTLINE се предлага от компанията във всички двигателни и цветови модификации на FABIA, като се отличава с присъщи допълнителни екстериорни детайли, включително със специален челен спойлер, и набор 16- и 17-цолови алуминиеви джанти. Задвижващите агрегати на автомобила са трицилиндрови еднолитрови и дават отговор на EU6d-TEMP стандарта за равнището на нездравословни излъчвания, и са оборудвани също по този начин със система за икономия на гориво Старт-Стоп

Сериозно обновената през тази година се отличава с промени в дизайна на предната и задната си част, обновен интериор, четирите еднолитрови двигателни версии, допълнителното оборудване, в това число инфо-развлекателната система Swing с 6.5-инчов екран, нови хитроумни предложения от фамилията Simply Clever и други. В оборудването на колата вече фигурират и няколко нови системи за активна сигурност, в това число система за вписване на превозно средство в мъртвата точка на погледа на водача, системата Light Assist за автоматично превключване на дългите светлини към къси и други.

Еднолитровите MPI версии на обновената Skoda Fabia идват във версии с оптималната мощност от 60 и 75 конски сили, а двете TSI модификации дават обещание 95 и 110 конски сили. Топ-версията на модела може да бъде поръчана със седемстепенна роботизирана DSG предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР