“Днес ще започна с едно изказване на проф. Георги Фотев.

...
“Днес ще започна с едно изказване на проф. Георги Фотев.
Коментари Харесай

Денков: В НС и в медиите вилнее неофашистка партия

“Днес ще стартира с едно изявление на проф. Георги Фотев. В Народно събрание вилнее неофашистка партия, тя шества в националните медии, оповестена е война на европейските полезности, каквито са и българските полезности. България ще загуби борбата за своята европейска еднаквост без вярната и смела европейска позиция на медиите. ” Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков.

“Моят апел е към президентството и към другите партии в Народно събрание да не се приканва за потребление на принуждение. Такива апели започнаха от партия Възраждане още преди две години. ” - сподели още министър председателят. “Днес взехме решение от името на Министерски съвет да заявим, че считаме за недопустимо такова държание, молим към Президентството, както и към Възраждане, да се върнат към дейностите, които изискват законите в страната. ” - сподели още Денков.

Той посочи, че през през последния месец виждаме непрестанно активиране на експанзията от страна на " Възраждане ", в това число с постове от водача на партията, с апели за потребление на принуждение, което се е появило и по улиците. “Включително със възбрана, която е нелегитимна, към народни представители да създадат своите изявления от трибуната на Народно събрание. За страдание, човечеството знае, че огромните проблеми стартират с дребни акции. ” - разясни още министър председателят и прикани с изключение на президентството и партиите, то и другите институции да кажат ясно своето отношение.

“Всеки има правото да стачкува, само че не би следвало тези митинги да водят до ескалация на напрежението. Искам да уверя жителите, че Министерство на вътрешните работи са готови да реагират при сигнали за всевъзможни закононарушения. ” - уточни от своя страна вътрешният министър Калин Стоянов. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР