Днес ще ви запознаем с леля Митра, нейната дейност и

...
Днес ще ви запознаем с леля Митра, нейната дейност и
Коментари Харесай

Рецепта на родопска лечителка, която може да ви ВДИГНЕ на крака

Днес ще ви срещнем с вуйна Митра, нейната активност и част от препоръките, които ще са потребни за всички вас. Леля Митра е на 82 години и се занимава с пчеларство и за нея медът е един от жизненоважните артикули за нашето здраве.

Тя ще показа с нас част от естествените лекове, които употребява и които заменят всички медикаменти, както и защищават от доста заболявания. Нека забележим какво ни е приготвила вуйна Митра:
Как сами да си създадем тиквен мед и защо е потребен той
Тиквеният мед е в действителност доста потребен за здравето. Приготвя се елементарно и бързо. За да ви улесним, ви предлагаме една напълно опростена ре...

Рецепти с мед от вуйна Митра

За първата рецепта, предоставена ни от пчеларката, ще са нужни:

•    1 кг мед;
•    200 г пчелен прашец;
•    1 кг лимони;
•    250 гр сусамов тахан.

Начин на подготвяне:


Като първа стъпка би трябвало да стартираме с приготвянето на лимоновия сок, като изцедим всички лимони. След като сме подготвени с тази задача, прибавяме сока към пчелния прашец до разтваряне. Получената примес прибавяме към меда и разбъкваме дълго и настойчиво до смесването на съставките. Оставяме да престои получената дотук примес на хладно и мрачно място за 24 часа. След миналото престояване прибавяме и сусамовия тахан, разбъркваме добре и сме подготвени с този лек. Консумираме заран и вечер.
Страничните резултати на меда, с които всеки би трябвало да е наясно
Медът е един от най-ценните артикули за човешкия организъм. За него можем да кажем, че е извънредно потребен, само че не и съвършен. Както...

Как да одобряваме?

Вече казахме, че от сместа се хапва заран и вечер. Като разтваряме една лъжица от медената примес в хладка вода. Този лек спомага за цялостното здраве, като укрепва имунитета ни и ни пази от заболявания, настинки, грипове и други

За втората рецепта на вуйна Митра ще са ни нужни единствено мед и орехи в съответствие 1:1. 
Като за начало ще би трябвало да смелим добре орехите, да вземем за пример 1 кг орехи и 1 кг мед. Смлените орехи смесваме добре с меда. И това е всичко. Съхраняваме в ледник и можем да хапваме по една чаена лъжичка от сместа преди всяко хранене. По този метод ще защитим организма си от заболявания и още веднъж ще укрепим имунната си система.

Който и от двата метода да изберете, те са потребни и вкусни, а и с нищо не вредят на организма ни, в случай че нямаме съответни алергии към някой от продуктите.

Внимание: Тази публикация е с осведомителна цел. Ние не сме лекари и не предписваме способи и способи за лекуване. Съветваме ви, в случай че имате съществени здравословни проблеми да се консултирате наложително с доктор преди банкет на каквито и да е лекове от националната медицина и хранителни добавки. Грижете се за здравето си и при потребност постоянно се обръщайте към експерти.
Как с МЕД И ОЦЕТ да прочистите организма
Натрупването на непотребни хранителни субстанции и отрови в черния ни дроб може да сътвори редица проблеми, свързани със здравословното ни...

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР