Днес ще ви разкажем за Мила, едно истинско парти момиче

...
Днес ще ви разкажем за Мила, едно истинско парти момиче
Коментари Харесай

Мила, която има шкаф за спешни случаи в кухнята

Днес ще ви разкажем за Мила, едно същинско празненство момиче по душа, което е постоянно готово за занимания.

Мила е от тези дами, които споделят “да” без да се замислят … На щурите хрумвания на приятелките си, даже когато получи предложение да изкачи Черни връх измежду зима, да се включи в шантаво предизвикателство с нанагорнище на стълби … или пък, когато ненадейно някой позвъни на вратата ѝ. Всички знаем, че в случай че не си готова, от време на време последното би могло да бъде най-стресиращото нещо на земята.

Мила обаче има супер силата да бъде постоянно отсреща - когато би трябвало да изслуша, да даде съвет или пък просто да даде старт на празненството. Тя обожава да има посетители, а гостите обожават домакинята, тъй като тя постоянно е подготвена да ги посрещне и постоянно има още една изненада в ръкава си. В дома на Мила като че ли живее Алиса от Страната на чудесата, да, тя има котарак и постоянно е подготвена да изненада гостите си.

В тази приказна конюнктура всички приятелки на Мила си имат един обичан долап, за който се носят митове. Всеки път, щом го отвориш, от там изникват нови и непредвидени изненади. Мила закачливо го назовава “Лабораторията за на М.” Там тя крие всички свои секрети за незабавни празненство обстановки. В него наложително има най-малко няколко типа Schweppes (стандартен и розов тоник), прекрасен джин, чаши за, сушени резенчета портокал и сламки от паста. Отвориш ли “Лабораторията на М.”, значи е време за празненство!

Мила даже показа с нас една от обичаните си предписания за и ни подшушна, че тя постоянно обира всички точки измежду гостите!

Коктейл с джин и сезонни плодове

40 мл джин
Лед
ягоди, резенчета портокал или лимон
Щипка черен пипер
100 мл

Начин на подготвяне:

Напълнете чашата с лед.
Сипете от обичания си джин
Добавете
Добавете резенчета сезонни плодове.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР