Днес ще ви разкажем една история, след която определено още

...
Днес ще ви разкажем една история, след която определено още
Коментари Харесай

Унижиха дебеланката Алекс на сляпа среща, сега всеки мъж мечтае за нея

Днес ще ви разкажем една история, след която несъмнено още имате храна за размисъл.

В наши дни идеалите за хубост на дамите стават все по-строги и сложни. Бразилското дупе и тънката талия се трансфораха в главен метод да притеглим вниманието на мъжете.

Саманта смъкна 32 кг. с доста странна диета и в този момент всички въздишат по нея СНИМКИ

Какво вършат обаче дамите с наднормено тегло? Всъщност доста от тях са лишени от вниманието на мъжете единствено поради външния си ид.

Какво пък да кажем на самите мъже? Всъщност доста от тях изискват от ден на ден и повече от дамите, само че самите те не се бръснат със седмици, не сменят постоянно ризата си, чорапите си също.

Вероятно преди беше доста по-лесно, тъй като мъжете не можеха по този начин елементарно да съпоставят девойките с идеалите за хубост. Нямаше интернет, телефони или толкоз високотехнологични устройства. Всеки бе удовлетворен от това, което е пред очите му.

Това упражнение ще ви подари с мечтаната тънка талия и плосък стомах единствено за дни ВИДЕО

Сега ще ви разкажем историята на една красива дама, която в действителност мечтаеше да отслабне.

Още от ранна детска възраст Александра Грамер е била обект на насмешки поради наднорменото си тегло. Тя се прибирала у дома и започвала да яде бисквити и сладкиши плачейки поради обидите.

Скоро обаче била диагностицирана с диабет, а докторът й обяснил, че в случай че продължава да живее по същия метод, напълно скоро ще почине.

Вижте ослепителното тяло на Александра след отслабването и по какъв начин съумя да влезе във всяка мъжка фикция, на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР