Днес ще ви представим една изпитана рецепта за ястие, с

...
Днес ще ви представим една изпитана рецепта за ястие, с
Коментари Харесай

Колкото повече го ядете, толкова повече килограми топите! Вкусно за 5 минути:

Днес ще ви представим една изпитана рецепта за ядене, с което сполучливо може да отслабнете. Състои се от многообразие от зеленчуци, риба звук и варени яйца, доста е сочно и необикновено вкусно. Богато е на витамини и минерали, тъй че ви поддържа сити за дълго време и не се нуждаете от спомагателна закуска.

Това леко ядене, може да го наречете и салата, е идеално за всеки, който е на диета, тъй като може да размени главното хранене. Вместо консервирана риба звук можете да употребявате всяка риба по желание или бяло пилешко месо. Ето какво ви би трябвало:

 салата за намаляване

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

400 г маруля – зелена салата (или зеле или примес от тъмнолистни млади зеленчуци)

консерва риба звук с или без олио (може и риба по избор)

1 огромен морков

4 яйца

180 г (една чаша) гъсто кисело мляко или заквасена сметана

сол

горчица

лимон

олио или зехтин

ПРОЦЕДУРА:

Измийте усърдно една глава маруля от към 400 гр. Марулята се измива лист по лист под бликам студена вода. Отцедете я от непотребната вода, подредете ги листо по листо, след което ги нарежете на тънки линии.

Сложете нарязаната маруля в огромна и дълбока купа, в която елементарно да я смесите с останалите съставки, които се прибавят. Отворете консерва риба и я прибавете към салатата.

Вместо риба можете да добавите варено просо, елда или ечемик (тези зърнени храни са идеални в композиция с маруля). След това вземете един огромен морков или два по-малки и го настържете в купата.

Сварете твърдо четири яйца (от момента на завиране ги оставете да се варят 7 минути, след което ги оставете за малко в студена вода), обелете ги и ги нарежете на ситно на кубчета, след което ги прибавете към сместа.

В обособена купа сложете 180 г гъсто кисело мляко/заквасена сметана, след което прибавете чаена лъжичка сол, една чаена лъжичка горчица, 2 чаени лъжички прясно изцеден лимонен сок (може и повече, на вкус), 2 ч.л. растително масло (може и зехтин).

Разбъркайте добре, до момента в който всички съставки се комбинират и комбинират в хомогенна примес. С готовия дресинг залейте салатата и разбъркайте леко, с цел да се разпредели отмерено.

Да ви е сладко!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР