Днес ще ви представим 5-те най- агресивни знаци на зодиака.

...
Днес ще ви представим 5-те най- агресивни знаци на зодиака.
Коментари Харесай

Топ – 5 на най-агресивните знаци на зодиака!

 orig Днес ще ви представим 5-те най- нападателни знаци на зодиака. В тази публикация ще видите някои представители на зодиакалния кръг и това, с което могат да стартират своята експанзия!

Пето място – Рак

Въпреки че представителите на този знак на зодиака са потайни персони, те постоянно изпитват стрес и нервничат! Раците, с помощта на затворената си природа, не могат да демонстрират възприятията си! Раците стават доста нападателни, в случай че някой обиди околните им!

   АГРЕСИЯ

Представителите на този знак постоянно демонстрират експанзия, тъй като не се замислят за това, че могат да причинят болежка на някого. Те не имат намерение да крият страстите си зад изискани обноски – това, което е в главата на Овена, това е и в неговите дейности! Много неща могат да изкарат Овена от равновесие, само че най-често това се случва, когато нещо се обърка и не се случва по този начин, както те са го замислили!

Първото място изцяло справедливо е за Скорпионите!

Това, е може би, най-агресивният от всички зодиакални знаци –  спрямо тях злобата на Овена наподобява на лай на Чихуахуа, звукът е заплашителен и комичен в това време!

Скорпионите могат доста дълго да натрупат експанзия в себе си, и когато към този момент не могат да се сдържат, гледайте да не им се мяркате пред очите. Скорпионите са отмъстителни. Въпреки това, да извадите от равновесие Скорпион е доста мъчно за това, ще би трябвало да положите много старания. Те не простят изменничество и невярност.

esotericblog

Oще по тематиката:

Психическа експанзия: Как да не позволявате да ви притискат в ъгъла

 

Как смятате – постоянно ли ви оказват душевен напън? Ако сте спокоен и убеден човек, тогава ще отговорите, че с такова нещо не се сблъсквате. Грешите! Интервенциите могат да бъдат…

Цялата публикация

Вкаменената експанзия: Камъни в жлъчката

 

Пулсът и сърцето следват избран темп, телесната температура е константа, жлезите създават хормони, образуват се антигени. Всички тези функционалности не могат да се обяснят единствено с съществуването на материята, те…

Цялата публикация

Четирите знака на зодиака, които ненавиждат разпоредбите: 1. Овен…

 

Тези хора постоянно са против системата и изрично отхвърлят да следват непознати указания. Някои хора просто не са в положение да съблюдават разпоредбите. Изглежда, че за тях е  витално важно…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР