Днес ще вали и гърми на много места в по-голямата

...
Днес ще вали и гърми на много места в по-голямата
Коментари Харесай

Няма Прошка За България! Вижте Само Какъв Мор Ще Ни Връхлети След Библейските Потопи!

Днес ще вали и гърми на доста места в по-голямата част от страната, с изключение на в крайните източни региони. Дневните температури ще останат в интервала 22-27 градуса.

Утрешният ден ще бъде първият от поредност такива с гладко и нерешително, само че осезаемо стабилизиране на атмосферата. В Западна България към момента остават условия за гръмотевични стихии и градушки, само че в низините на източната половина вероятността за сходни феномени сензитивно понижава. Температурите ще се покачат с градус-два и ще доближат 23 до 27, 28 градуса.

В петък ще се затопли още и температурите ще са в интервала от 26 до към 31 градуса. Краткотрайни превалявания с гръмотевици ще има, само че на по-малко места, този път най-вече в Източна България и към планините.

Влагата във въздуха след преваляванията през последните дни и температури от към този момент над 30 градуса на доста места в низините, ще основават чувство за сериозен дискомфорт: бъдете деликатни! Това не са рисково високи за лятото стойности, само че ще са по-високи от сегашните с 5-7 градуса при оставаща доста висока относителна мокрота.

В събота температурите ще бъдат от 26, 27 до 31, 32 градуса. В и към този период, съгласно предварителните прогнози, ще остават те и през огромна част от идната седмица. В съботния ден ще превали и прегърми тук-там на североизток и в планините, само че в останалата, по-голяма част от страната, ще има купеста облачност, само че дребна възможност за превалявания.

След краткотрайно лабилизиране на атмосферата в неделя, когато ще превали и прегърми на повече места, като още веднъж има възможност за местни градушки, през идната седмица явленията ще бъдат единствено тук-там в и към планинските региони.

Температурите ще останат към и над 30 градуса.

Актуални и подробни прогнози очаквайте в идващите дни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР