Днес ще станем свидетели на няколко много интригуващи сблъсъка, като

...
Днес ще станем свидетели на няколко много интригуващи сблъсъка, като
Коментари Харесай

Швьонтек, Лазаров, Оже-Алиасим и Рубльов: Коментирайте днешните мачове


Днес ще станем очевидци на няколко доста завладяващи конфликта, като в първия от тях ще се изяви една от звездите на българския тенис. Александър Лазаров ще се изправи против 504-ия в света Макс Касниковски на полуфинала на ITF М15 шампионата в Созопол. Полякът завоюва първия сет със 7-6(6), а във втория играта бе прекратена при 3-1 в интерес на Лазаров.

В 14:30 ч. Андрей Рубльов и Себастиан Корда ще излязат един против различен в заключителния конфликт на ATP 250 шампионата в Хихон. Руснакът преследва своята четвърта купа от началото на сезона, до момента в който възможен трофей ще бъде втори за Корда в Тура след оня от Парма през предишния сезон. До момента двамата са се изправяли един против различен единствено един път, като Рубльов се наложи със 7-5, 7-6(7) на четвъртфинала в Маями през 2021 година

Междувременно във Флоренция първият подложен Феликс Оже-Алиасим ще играе със сензацията на шампионата Джей Джей Улф, като мачът е плануван за 18:00 ч. При възможна победа канадецът ще се завърне в Топ 10 на ранглистата и ще усили доста възможностите си за присъединяване на Финалите.

Два финала предстоят и на равнище WTA. В 18:30 ч. Жасмин Паолини и Ана Блинкова ще си оспорват купата в Клуж. Двубоят ще бъде пети посред им, като досега салдото в тяхното съревнование е 2-2.

Все още не е прочут началният час на финала в Сан Диего, където Ига Швьонтек чака победителката от мача сред Дона Векич и Даниел Колинс. Вторият полуфинал бе пресечен поради дъжд при 4-2 в интерес на Колинс в третия сет.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР