Днес ще стане окончателно ясно дали вратарят Николай Михайлов ще

...
Днес ще стане окончателно ясно дали вратарят Николай Михайлов ще
Коментари Харесай

Завръщането на Ники Михайлов в Левски зацикли

 Ники Михайлов пред завръщане в Левски
Днес ще стане дефинитивно ясно дали вратарят Николай Михайлов ще се завърне публично в Левски. Синът на президента на БФС Борислав Михайлов мина сполучливо медицински прегледи при " сините " в понеделник, като се очакваше да подпише контракт.

Нещата зациклиха и подобен не беше подписан през вчерашния ден, макар желанието на притежателя Спас Русев и треньора Славиша Стоянович, вратарят да стартира тренировки.

Sportal.bg осведоми, че повода за забавянето на контракта са няколко точки в договора, които двете страни би трябвало да уточнят на персонална среща. Именно такава би трябвало да се състои сред Спас Русев, Красимир Иванов и Николай Михайлов, след което завръщането на 30-годишния футболист в родния му клуб да бъде оповестено публично.

Вчера треньорът на вратарите на " Герена " Валентин Захариев разгласи, че Михайлов е класен вратар, който обаче би трябвало да смъкна килограми, откакто не е играл от май месец. " Ники Михайлов е потвърден вратар в Европа, което е несъмнено. Той е с наднормено тегло обаче. Трябва да смъкна килограмите и да пристигна да приказваме за предварителен развой.

За мен той е потвърден вратар, само че казусът при него е, че в миналото е сбъркал във времето. Ако той подпише с нас, смъкна килограмите, има желанието, труди се и работи – хората ще го оценят ", показа експертът.

Ръководството желае от Михайлов да бъде в оптимална форма за старта на подготовката на 8 януари, с цел да се включи пълноценно в подготвителния развой. Именно той се чака да позволи проблемите през този сезон на вратарския пост, защото Божидар Митрев и Мартин Полачек изгубиха доверието на своите шефове, както и на част от почитателите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР