Днес ще станат ясни и последните два отбора, които ще

...
Днес ще станат ясни и последните два отбора, които ще
Коментари Харесай

Днес стават ясни последните полуфиналисти в Лига Европа

Днес ще станат ясни и последните два тима, които ще намерят място в полуфиналите в Лига Европа. Шахтьор Донецк излиза като любимец в срещата с швейцарския Базел, до момента в който Уулвърхемптън и Севиля се изправят във второто огромно дерби на четвъртфиналната фаза.

Съставът на Шахтьор играе освободено, откакто от дълго време си обезпечи купата в Украйна, с което и присъединяване в груповата фаза на Шампионската лига през идния сезон. Отборът обичайно е формиран от извънредно класни бразилски състезатели и момчетата на треньора Луис Кастро ще се надяват да повторят героизма на състава на Шахтьор от сезон 2008/2009-а завоюва последното издание на Купата на УЕФА, към този момент прочут точно като Лига Европа.

Във втория конфликт неприкрит любимец обаче мъчно може да се уточни. Севиля към този момент си обезпечи присъединяване в шампионата на най-богатите през идната акция, откакто приключи в топ 4 в Ла Лига. Андалусийците обаче обичат този шампионат, откакто в интервала 2014-2016-година завоюваха три следващи издания на втората по авторитет европейска клубна конкуренция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР