Днес ще споделим с всички вас един много полезен съвет

...
Днес ще споделим с всички вас един много полезен съвет
Коментари Харесай

Как за 4 часа да излекуваме ангината с КИМИОН

Днес ще споделим с всички вас един доста потребен съвет за лекуване на ангина и болно гърло, който е напълно основан на монголска естествена рецепта. Хората, които не са последователи на медикаментите и рядко се възползват от техните дейности, могат да пробват да потушат ангината с един потвърдил се артикул, а точно кимионът.
Как да излекуваме ангината за 4 часа с кимион?
Ще са ви нужни половин чаена чаша семена от кимион. Те би трябвало да бъдат смлени на прахуляк и за задачата е целесъобразно да се възползвате от функционалностите на вашата кафемелачка. След като извършите това, залейте семената с чаена чаша вода и ги сварете за 15 минути.
 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО яжте тези храни, в случай че страдате от кашлица ЗАДЪЛЖИТЕЛНО яжте тези храни, в случай че страдате от кашлица
Кашлицата е защитна реакция на организма. Нейната съществена роля е да пречисти дихателните ни пътища от секретите. Причините, които могат...

Сместа, която се получава, е сходна на наслойка. Нейната консистенция е относително гъста. Прецедете сместа, след което разредете с ¼ чаена чаша вода. Отново се оставя на котлона да заври.
Когато премахнете от котлона, прибавете 1 с.л. коняк към инфузията.
Започнете да лекувате ангината като приемате по 1 с.л. от сместа на всеки половин час. Само след 2 чаша ще усетите забележително облекчение и болките в гърлото напълно няма да са това, което е било по-рано. Звучи в действителност удивително, само че след 4 часа ангината минава.

Разбира се, постоянно се консултирайте с доктор, преди да започнете с каквото и да е било домашно лекуване. Единствено експерт може да диагностицира вашето положение и да ви поучава дали можете да се излекувате с натурални средства или ще се наложи банкет на по-сериозни лекарства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР