Днес ще се проведе поредното издание на най-голямото състезание за

...
Днес ще се проведе поредното издание на най-голямото състезание за
Коментари Харесай

Предприемаческото състезание Започни млад с ново издание в Пловдив

Днес ще се организира следващото издание на най-голямото съревнование за предприемачески хрумвания " Започни млад “, което подкрепя млади и начинаещи запалянковци да осъществят своите бизнес хрумвания. Новото издание на надпреварата е ориентирано към сегашни и бъдещи бизнесмени от Пловдив и ще се организира онлайн.

" Започни млад “ (Start Young) е социално-образователна самодейност, която се осъществя под формата на предприемачески надпревари. Провеждат се 50-часови събития, които имат за цел да обезпечат качествено практическо образование за начинаещи бизнесмени. Започвайки в петък вечер с презентации на идейни планове и събиране на екип, събитието продължава посредством интензивно генериране на хрумвания и разкриване на решения благодарение на ментори, създаване на бизнес модел и основаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

Участниците основават работещи започващи компании по време на събитието и са в положение да си сътрудничат със съидейници отвън ежедневните си мрежи. Всички екипи водят полемики с бизнес водачи и получават скъпа противоположна връзка от локалните бизнесмени. Уикендът е концентриран към дейности, нововъведения и обучение.

Независимо дали участниците търсят противоположна връзка за концепция, съосновател, характерни набори от умения или екип, който да им помогне да изпълнят плана си, " Започни млад “ (Start Young) е идеалната среда, в която да тестват концепцията си и да създадат първите стъпки към стартирането на личното си начинание.

Форматът е обществено насочен и изцяло безвъзмезден за участниците, като неговата цел е да подкрепи младите бизнесмени посредством обучение, популяризация и ентусиазъм. Най-добрите планове, които се класират на финалите получават и голям брой награди, както и поддръжка за реализация на концепциите си.

През тази година участниците в " Започни млад “ (Start Young) ще могат да вземат присъединяване изцяло гратис и в BASE - обучителна стратегия, която следва прибавен и извънредно сполучлив модел, създаден в Съединени американски щати. По време на курса се получават познания и умения, нужни за стартирането и развиването на бизнес, както и достъп до значими бизнес контакти. Заниманията включват както теоретична, по този начин и практическа част с доста действителни образци, игри и проблеми.

По време на образованието участниците ще имат опцията да черпят познания и опит от съумели български бизнесмени, както и ще бъдат направлявани от ментори с богат опит в бизнеса. Курсът е извънредно удобен, употребява методите на геймификацията, с което се цели да се приложи наученото на процедура.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР