Днес ще се наложи да сте максимално сериозни. Вижте какво

...
Днес ще се наложи да сте максимално сериозни. Вижте какво
Коментари Харесай

Днес ще се наложи да сте максимално сериозни

Днес ще се наложи да сте оптимално съществени. Вижте какво вещаят звездите за вас.

Хороскоп 27.07.2023г.
Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.
Телец
Имате странното възприятие, че във всеки миг може да се случи нещо изключително значимо? Някой от обкръжаващите скоро ще Ви помоли да вземете присъединяване в някаква работа, близка и скъпа на Вашето сърце. Това напълно не значи, че няма да изпитате наслаждение и че ще Ви се наложи да се занимавате със скучна организационна работа или с документи. Винаги сте умеели да измисляте свежи и истински хрумвания. Точно за това на хората е належащо Вашето присъединяване. Така че се захващайте за работа!
Близнаци
Звездите настояват, че да демонстрирате през днешния ден на всеки човек свята задоволеност от усамотяването, е изцяло безсмислено и несвоевременно. Може да си създадат съотверсрващите заключения и да Ви дадат цялостна опция да и се насладите. Впрочем, може пък тъкмо към това и да се стремите?…
Рак
Вашият персонален живот през днешния ден ще претърпизначителни промени, само че напълно не се знае в каква посока. Това следва да решите Вие, само че не в този момент, а откакто мине задоволително дълъг интервал от време., когато резултатът от сегашните действия, ще може да Ви се разкрие изцяло.
Лъв
Ако приказваме всъщност, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашение. Днес един от договарянията, които водите, ще стане проблематичен. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Напълно евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване. За да стигнете до позитивен резултат, би трябвало да се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение. Ще имате опция да се заемете с някаква забавна и увлекателна работа, позволяваща да си спечелите репутацията на създател, ексцентрично мислещ, и кадърен да взима истински решения.
Дева
Днес ще се наложи да сте оптимално съществени с Вашия обичан човек, дори и на него да му се желае да се посмее, да се пошегува или да се направи за малко на простак. Само че само деловия метод при общуването ще Ви обезпечи цялостно взаимно схващане и поддръжка, а за момента тъкмо това Ви е нужно.
Везни
Разкъсвате се сред две противоположни стремежи – да запазите това в строга загадка, или назад – да разкажете на всички това, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за другарство и обстановката ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но откакто извършите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!
Скорпион
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае дълго да се занимава с Вашите проблеми. За него те ще бъдат много просто решими или незначителни. Затова не апелирайте за неговата съвсет или страдание. По-добре аргументирано докажете, че решаването на този въпрос за Вас е доста значимо.
Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.
Козирог
Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изявленията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са признати ли те, и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще пораждат поради същински дреболии, само че може да се трансфорат в съществени спорове, в случай че не деянията успокоение и миролюбие. Денят не е подобаващ за разлъка със солидна сума пари, и по тази причина е по-добре да отложите огромните придобивки. Не са изключени и дарове – включително и скъпи, които вероятно доста ще Ви зарадват.
Водолей
Денят ще бъде удобен. Вероятни са обилни промени към по-добро в персоналния Ви живот, приятни прекарвания, демонстрация на благосклонност, която няма да остане без отговор. Само че ненужно лекомисленото държание и стремежът по-бързо да получите мечтаното, може да докара до неприятни последици. Не губете подготвеност и се постарайте да се замислите за следствията от безотговорните Ви действия. Вероятни са повече разноски, свързани с развлечения и другарски сбирки. Не проявявайте лакомия и знайте, че опциите Ви са лимитирани.
Риби
Не се разделяйте с обичаните си! Да бъдеш с ненелюбим е по този начин горчиво. Даже и да сте изпълнени през днешния ден с решителност да зачеркнете всичко, което е било сред вас и да започнете нов живот с нов човек, не прибързвайте. Ако по-късно се разочаровате от новия си избор, към остарелия няма да може да се върнете. Премислете добре всичко още един път!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР