Днес ще се извърши извънреден евакуационен полет за Тел Авив

...
Днес ще се извърши извънреден евакуационен полет за Тел Авив
Коментари Харесай

Ще се извърши евакуационен полет от България за Тел Авив

Днес ще се извърши ексклузивен евакуационен полет за Тел Авив на " Юропиън Еър Чартър " (European air charter), споделиха за Българска телеграфна агенция от Летище София. Полетът ще излети от България празен и ще се върне с пасажери. Няма информация той да е анулиран, прецизират от летището.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 152
Оттам осведомят, че ситуацията на летището е спокойна, макар някои анулирани полети. Полетът LY551 на EL AL - ISRAEL AIRLINES LTD от и до Тел Авив е кацнал с 30 минути забавяне и е изхвърчал назад в 12:08 часа. Днешният полет W64427 на Wizz Air за Тел Авив е бил анулиран.

Полет FB571 по линията София – Тел Авив – София на компания " България еър " е трябвало през вчерашния ден да излети от летището в Тел Авив, само че е бил анулиран. Същият полет е трябвало през днешния ден да излети към Израел, само че няма да се състои. Към момента полетът до/от Тел Авив на " България еър ", плануван за 12 октомври (четвъртък), е без смяна в разписанието.

Днес министър председателят Николай Денков заяви, че има подготвеност за спомагателен полет до Израел. Страната ни към този момент провежда два такива полета с държавния аероплан „ Еърбъс “. От Министерство на външните работи подсетиха, че е належащо българските жители прецизно да се придържат към инструкциите на израелските управляващи, които се актуализират непрестанно и регистрират спецификите на обособените райони в страната.

По-рано Израел заяви за 900 убити военни и цивилни, откакто сутринта на 7 октомври " Хамас " предприе офанзива против Израел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР