Днес ще се изиграят шест двубоя от Втора лига, които

...
Днес ще се изиграят шест двубоя от Втора лига, които
Коментари Харесай

Шест горещи битки във Втора лига - всичко в Sportal.bg

Днес ще се изиграят шест дуела от Втора лига, които дават обещание представление и страсти. Началото е 17:00 часа и ще можете да следите онлайн развиването на шестте мача в Sportal.bg .

Лидерът Царско село приема Лудогорец II в столицата и ще търси връщане на победния път след загубата през предишния уикенд. В същото време ЦСКА 1948 ще гони наложителни три точки против Добруджа на Националния стадион " Васил Левски ". В понеделник " алените " паднаха от Литекс и се свлякоха на шеста позиция, което удря по упоритостта им за влизане в Първа лига.

Друг от отборите с искания - Арда (Кърджали), приема Черноморец (Балчик) в среща, която се чака да е забавна. Закъсалият тим на Локомотив (София) ще гостува на приятната изненада Ботев (Гълъбово). " Железничарите " влизат в мача от позицията на 13-и, до момента в който домакините от Гълъбово са пети. В останалите две борби Литекс приема Пирин (Благоевград), а Струмска популярност се изправя против Несебър.

Утре има още два мача от втория ешелон. Вторият в класирането Монтана гостува на Поморие, а в дербито на опашкарите Кариана (Ерден) посреща Локомотив (Горна Оряховица).

21 септември, 17:00 часа:

ЦСКА 1948 - Добруджа

Царско село - Лудогорец II

Арда (Кърджали) - Черноморец (Балчик)

Ботев (Гълъбово) - Локомотив (София)

Струмска популярност - Несебър

Литекс - Пирин (Благоевград)

22 септември, 15:00 часа:

Поморие - Монтана

22 септември, 17:00 часа:

Кариана (Ерден) - Локомотив (Горна Оряховица)
КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР