Днес ще се изиграят последните мачове в груповата фаза на

...
Днес ще се изиграят последните мачове в груповата фаза на
Коментари Харесай

Шест 1/8-финалисти в Шампионската лига стават ясни днес

Днес ще се изиграят последните мачове в груповата фаза на Шампионската лига. Срещите са от групи " Е ", " F ", " G " и " H ", където към този момент дефинитивно ще станат ясни имената на още шест тима, които ще се класират на 1/8-финалите в шампионата.

В група " Е " цели три тима таят очаквания за класиране напред - Ливърпул, Наполи и Залцбург. Австрийците одобряват мърсисайдци в решителен конфликт. Домакините се нуждаят от победа с 2 гола разлика, с цел да стигнат до 1/8-финала. За англичаните обаче и равенството е задоволително, а даже и загуба може да ги класира, в случай че в другия мач Наполи загуби от Генк. В същото време неаполитанците ще си подсигуряват излизане от групата даже и с тъждество. Белгийците не се борят за нищо и сигурно ще завършат на последното място.

В група " F " нещата са по-прости. Барселона е победител в групата и се класира напред. За второто място ще спорят Интер и Борусия (Дортмунд). " Нерадзурите " сигурно ще стигнат до 1/8-финала, в случай че победят каталунците довечера. При тъждество или загуба, ще би трябвало да се надяват дортмундци да не реализиран по-добър резултат против Славия (Прага).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР