Днес ще се изиграят последните мачове от груповата фаза на

...
Днес ще се изиграят последните мачове от груповата фаза на
Коментари Харесай

Балкан трябва да превземе Истанбул, за да продължи, Рилски търси изразителен успех

Днес ще се изиграят последните мачове от груповата фаза на ФИБА Къп. Двата български тима в конкуренцията - Балкан (Ботевград) в група " D " и Рилски състезател в група " B ", ще се изправят надлежно против турския Бешикташ и украинския Киев Баскет. Двубоят на ботевградчани е от 17:00 часа, а този на " Рилецо " стартира час по-късно - 18:00.

И четирите тима в групата на настоящите първенци на България са с еднакъв баланс от по 1 победа и 1 загуба. Това значи, че възможна победа на Балкан над Бешикташ ще класира българския отбор за Топ 16 на втория по мощ шампионат на ФИБА.



При Рилски състезател ситуацията е много по-сложно, защото отборът на Людмил Хаджисотиров е на последната позиция с 2 загуби от 2 мача. Въпреки това самоковци имат късмет да заемат втората позиция при победа над Киев Баскет с най-малко 6 точки и победа на Прометей над Капфенберг Булс.



Ако това се случи, Рилски, Капфенберг и Киев Баскет ще са с баланс от по 1-2, само че българският тим ще заеме втората позиция и ще се класира напред поради по-доброто си точково съответствие по отношение на останалите два отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР