Днес ще се изиграят последните 10 мача от 4-те групи

...
Днес ще се изиграят последните 10 мача от 4-те групи
Коментари Харесай

Последно 10: Кой ще се класира за ЕВРО 2020

Днес ще се изиграят последните 10 мача от 4-те групи на 9-ия кръг в битката за класиране на Евро 2020. Списъкът с участниците ще бъде допълнен с още няколко тима. Други пък ще изгубят дефинитивно възможностите си да попаднат измежду финалистите на шампионата на Стария континент.

В група " С " всичко наподобява решено в интерес на любимците Холандия и Германия. Двата отбора имат по 15 точки - с три повече от единствения си преследвач Северна Ирландия. Днес " лалетата " гостуват в Белфаст и даже тъждество ще им е задоволително, с цел да се класират на финалите. Северна Ирландия пък би трябвало непременно да преследва успеха, с цел да резервира минимални шансове за второто място. В другия мач от групата Германия посреща Беларус и надали ще срещне компликации. В случай, че реализиран по-добър резултат от Северна Ирландия, футболистите на Йоахим Льов също ще си подсигуряват присъединяване на Евро 2020 още довечера.

В група " Е " значимият мач е сред Хърватия и Словакия. " Шахматистите " разгромиха същия противник с 4:0 в Търнава през септември и в този момент се нуждаят единствено от 1 точка, с цел да са сигурни финалисти. Двубоят ще се играе в Риека, където хърватите са непобедени - 10 победи и 3 равенства. Уелс ще гостува на Азербайджан с ясната концепция, че единствено трите точки могат да запазят очакванията на отбора за второто място в групите, към което се стремят още Унгария и Словакия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР