Днес ще се изиграят и останалите четвъртфинални сблъсъци в Индиън

...
Днес ще се изиграят и останалите четвъртфинални сблъсъци в Индиън
Коментари Харесай

Четвъртък: Швьонтек, Фриц и Алкарас-Оже-Алиасим


Днес ще се изиграят и останалите четвъртфинални конфликти в Индиън Уелс. Програмата стартира с дуела сред Елена Рибакина и една от сензациите на шампионата – Каролина Мухова, след което Ига Швьонтек ще продължи отбраната на купата с мач против Сорана Кърстя.

Шампионът при мъжете – Тейлър Фриц, ще се изправи против Яник Синер в първия мач от вечерната сесия, след което на корта ще забележим други две от младите звезди на мъжкия тур – Карлос Алкарас и Феликс Оже-Алиасим. Програмата на централния корт ще завърши с четвъртфинал на двойки, в който първите сложени Уесли Коолхоф и Нийл Скупкси ще се изправят против Джейми Мъри и Майкъл Винъс.
Stadium 1, начало в 20:00 ч.
Каролина Мухова – Елена Рибакина
Ига Швьонтек – Сорана Кърстя
Не преди 00:00 ч.
Тейлър Фриц – Яник Синер
Не преди 03:00 ч.
Карлос Алкарас – Феликс Оже-Алиасим
Коолхоф/Скупски – Мъри/Винъс



Днес още веднъж ще има и мачове с българско присъединяване. Адриан Андреев ще се изправи против Мирза Басич (№468) на осминафинала на Чалънджър шампионата в Жекесфехервар, а Симон-Антони Иванов ще играе с Алекси Лофман (№931) на същата фаза на М15 конкуренцията в Ираклион.

Междувременни при дамите Денислава Глушкова ще се стреми към нова победа на W15 в Анталия, като нейна съперничка ще бъде Айшегюл Мерт (№1028). От своя страна Гергана Топалова ще се изправи против международната №267 Сада Нахимана на осминафинала на W25 конкуренцията в Палманова.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР