Днес ще разкажем историята на 56-годишна жена, на която е

...
Днес ще разкажем историята на 56-годишна жена, на която е
Коментари Харесай

Излекувайте рак на матката с рецепта от 3 мощни съставки

Днес ще разкажем историята на 56-годишна жена, на която е сложена диагноза рак на матката. След многочислените прегледи и прогнозата на лекарите, тя решила да се опита да излекува заболяването благодарение на различната медицина, по изцяло натурален метод.

Тя чула за натурално лекарство, състоящо се от алое вера и решила да го употребява и да провери резултатите. Тя употребила натуралното средство известно време, а когато се върнала при лекарите, била прелестно сюрпризирана.

След потреблението на сок от алое вера, ракът изчезнал изцяло.

Рецептата е много проста, само че в случай че я употребявате, би трябвало да бъдете доста деликатни с храната. Трябва да приемате доста витамини от пресни плодове и зеленчуци.

Смес от алое вера:

100 грама сок от алое500 грама смлени орехи300 грама мед

Приготвяне:

Разбъркайте добре съставките и консумирайте сместа по 1 чаена лъжичка половин час след закуска.

Лечебните свойства на алое вера са добре познати още от времето на Клеопатра, Аристотел, Александър Велики и цар Соломон. Те са употребявали алое вера, с цел да подобрят здравето си.

В допълнение, има добре прочут откъс от Кристофор Колумб: „ Четирите зеленчуци, нужни за човешкото богатство, са: пшеница, грозде, маслини и алое. Първият подхранва, вторият повдига духа, третият носи естетика, а четвъртият – изцелява. ”

Вижте още: Ракът не е заболяване, а липса на витамин В17!

В Индия това растение се употребява повече от 5000 години, тъй като хората имат вяра, че алоето помага при лекуването на туберкулоза, ревматизъм, язва на стомаха, всякакви заболявания, свързани с женски полови органи, рак на матката и други

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР