Днес ще разберете за невероятните ползи от медения оцет. Сигурно

...
Днес ще разберете за невероятните ползи от медения оцет. Сигурно
Коментари Харесай

Меден оцет за силен имунитет и добро кръвообращение

Днес ще разберете за невероятните изгоди от медения оцет. Сигурно сте чували за изгодите от ябълковия оцет. Меденият оцет е най-малко толкоз здравословен, в случай че не и по-здравословен.

Оцетът има антибактериални и противогъбични свойства. Прилага се както външно, по този начин и вътрешно. Освен че почиства тялото и го детоксикира, той усъвършенства виталните функционалности на тялото, кръвообращението и имунитета.

Ползи от медения оцет за здравето:

усъвършенства храносмиланетоподхранва и подмладява кожатапомага да отслабнетеукрепва имунитетапредотвратява незаинтересованост, сенна хрема, възпалено гърло, стомашен дискомфортподобрява кръвообращениетовъзстановява pH салдото на тялотонасърчава детоксикациятаподпомага усвояването на питателните субстанции

Мед и меден оцет в равни количества, по една чаена лъжичка, е чудесно средство за болно гърло и кашлица.

Меденият оцет се получава посредством ферментация на разтвор от вода и мед, а лятото е идеалното време за изработката му поради високите температури. Ферментационният разтвор се подготвя от пет елементи вода и една част мед.

Необходимо е да ги смесите, най-добре в стъклен съд, тъй като тогава се вижда дали медената наслойка е паднала на дъното. Ако няма наслойка, това значи, че всичко е разтворено добре.

Качеството на този оцет зависи от качеството на меда.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР