Днес ще проверим в Пловдив борбата с корупцията и ограничаването

...
Днес ще проверим в Пловдив борбата с корупцията и ограничаването
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов номинира премиери при невръчен мандат, това са кьорфишеци

Днес ще проверим в Пловдив битката с корупцията и ограничението на съветското въздействие, сподели водачът на Демократична България
„ Бих призовал за съществено отношение. Ясно е, че който и да получи третия мандат, ще би трябвало да стъпи на формулата, която се образува в границите на първите два. Изобщо не приказваме за коалиция, присъединяване на министри и на водачи в кабинета, с цел да не се трансформира в сцена на опълчване, в случай че въобще има късмет да се случи “. Това съобщи Христо Иванов пред „ 24 часа “ в отговор на въпрос дали е подготвен да предложи кабинет отпред със себе си, в случай че третият мандат бъде връчен на „ Демократична България “.

Иванов е в Пловдив на изключителната сесия за панаира.

Той още веднъж повтори, че биха подкрепили кабинет единствено при ясни задължения за конституционна промяна на прокуратурата, битка с корупцията и ограничение на съветското въздействие у нас.

„ И тъй като на Борисов не му е преференциално да се произнесе по тези тези, почва с кьорфишеци и уйдурми. Ще номинира министър председатели от други партии при невръчен трети мандат. Това е опит да измести тематиката “, счита Иванов.

И зададе въпроса: „ Готова ли е българската политическа класа да премине към битие без сделки и обединения, само че да върви към ограничение на съветското въздействие и корупцията. И през днешния ден това ще го проверим в Пловдив “.

Христо Иванов означи още, че „ Демократична България “ ще организира диалози с всички парламентарно показани партии, в случай че третият мандат бъде връчен на обединението.

Той напомни, че „ Продължаваме Промяната “ са потърсили поддръжка от всички, само че не са я получили.

Иванов е на мнение, че всеки, който получи третия мандат, ще постъпи по този метод, с цел да има някаква опция нещо да се случи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР