Днес ще продължи да вали главно в Централна Северна България

...
Днес ще продължи да вали главно в Централна Северна България
Коментари Харесай

Прониква по-хладен въздух

Днес ще продължи да вали основно в Централна Северна България и югозападните региони, както и в Източна България, съобщи Българска национална телевизия. Причината - леден атмосферен фронт, който минава през страната. На обособени места преваляванията ще са интензивни и обилни по количество, съпроводени от гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Има условия за градушки.

Със слаб, в Източна България – сдържан вятър от североизток ще прониква по-хладен въздух и оптималните температури ще бъдат по-ниски, спрямо през вчерашния ден, в множеството региони от 23° до 28°, единствено в югозападните – към 30°.

Валежи и гръмотевици ще има на следващия ден и по Черноморието - сутринта по северното, а след обяд и тук-там по южното крайбрежие. Ще духа сдържан североизточен вятър, вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, а температурата на морската вода – към 22°.

Лоши условия за туризъм в планините през днешния ден. В доста региони ще бъде дъждовно, с гръмотевични стихии. Повишена е вероятността и за градушки. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, който след обяд ще се усилва, а температурите ще се намалят сензитивно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР