Днес ще продължи да нахлува хладен въздух. Ще бъде ветровито,

...
Днес ще продължи да нахлува хладен въздух. Ще бъде ветровито,
Коментари Харесай

Щедро слънце и високи температури до края на август

Днес ще продължи да нахлува студен въздух. Ще бъде прохладно, ще духа най-вече сдържан, краткотрайно и мощен, северозападен вятър.

Температурите ще бъдат по-ниски от нормалните за това време на годината. Максималните стойности ще бъдат сред 25° и 30°. Повече слънчеви часове през днешния ден ще има над крайните западни региони. По-плътни ще бъдат облаците над южната и над източната половина на България. Предимно там, тук-там, ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици.

Места с временен дъжд ще има и в събота. В неделя ще бъде съвсем без превалявания. През идващите дни температурите още веднъж ще се покачат и ще стане горещо.

От понеделник ще бъде слънчево. През първата половина на новата седмица температурите следобяд ще бъдат сред 30 и 35 градуса в множеството региони. В края на новата седмица ще се увеличи вероятността за превалявания и гръмотевични стихии. Температурите ще се намалят.

Към 28 август още веднъж ще стане горещо и с обилно слънце. В самия завършек на август още веднъж ще има условия за дъжд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР