Днес ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове над Източна

...
Днес ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове над Източна
Коментари Харесай

Днес ще преобладава слънчево време

Днес ще доминира слънчево време. В утринните часове над Източна България, а по-късно след обяд и над останалата част от страната, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици и краткотрайни усилвания напразно. По-значителни ще са явленията в планинските региони. Има условия и за градушки. Максималните температури ще са сред 27° и 32°.

 

Преди обяд над планините от Южна България ще бъде най-вече слънчево, над Централна Стара планина ще има купесто-дъждовна облачност и ще превали и прегъри. След обяд, и над масивите от Южна България, ще се развива купесто-дъждовна облачност. На места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 16°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места, основно по северното крайбрежие, ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 24-27°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР