Днес ще преобладава слънчево време, в сутрешните часове и преди

...
Днес ще преобладава слънчево време, в сутрешните часове и преди
Коментари Харесай

Слънчево, до 13 градуса днес

Днес ще доминира слънчево време, в утринните часове и преди обяд на обособени места в низините и котловините видимостта ще бъде понижена. От запад високата облачност ще се усилва и до края на деня ще обхване цялата страна. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 8° и 13°.  

По Черноморието ще доминира слънчево време, само че по-късно денем ще се появи най-вече висока облачност. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър, който към обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са сред 7° и 9°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. 

Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад-югозапад. Температурите ще се покачват и оптималната на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.

Атмосферното налягане едва ще се намали и ще е близо до междинното за месеца.

На 10.02.2019 слънцето ще изгрее в 07:31 часа и ще залезе в 17:50 часа. Продължителност на деня 10:18 часа.

На 10.02.2019 луната ще изгрее в 10:20 часа и ще залезе в 23:16 часа. Осветеност на диска в 0h UT %. Фаза на луната: първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР