Днес ще преобладава слънчево време. След обяд в западната половина

...
Днес ще преобладава слънчево време. След обяд в западната половина
Коментари Харесай

Днес ще преобладава слънчево време

Днес ще доминира слънчево време. След обяд в западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Възможни са градушки. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан североизточен вятър. Ще е топло, към и след обяд в низините горещо - с оптимални температури сред 29° и 34°.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места, основно в масивите от Западна България ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 21°, на 2000 метра – към 14°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над северното крайбрежие, къде на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 26-28°. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР