Днес ще преобладава слънчево време. След обяд отново ще се

...
Днес ще преобладава слънчево време. След обяд отново ще се
Коментари Харесай

Днес ще преобладава слънчево време

Днес ще доминира слънчево време. След обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в западните и северните региони ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Ще има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 27° и 32°, за София - към 28°.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно в масивите от Западна и Централна България, ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Ще има условия за градушки. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 21°, на 2000 метра – към 14°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места едва ще превали. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха сред 28° и 30°. Температурата на морската вода е от 21 на север от н. Калиакра, до 25-26 в южните региони. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР