Днес ще преобладава слънчево време, след обяд над източните и

...
Днес ще преобладава слънчево време, след обяд над източните и
Коментари Харесай

До обяд - слънце, после - купеста облачност

Днес ще доминира слънчево време, след обяд над източните и планинските региони с развиване на купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад. Максимални температури - сред 22 и 27 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
Над Черноморието ще доминира слънчево време. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места, основно по северното крайбрежие, ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад. Максимални температури на въздуха: 22-27 градуса. Температурата на морската вода е 16-18 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време, след обяд с развиване на купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан, по билата и краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - към 14 градуса, на 2000 метра - към 7.

В сряда вероятността за превалявания е дребна, ще доминира слънчево време, с купеста облачност след обяд. Ще духа сдържан, в обособени региони на Дунавската низина и краткотрайно мощен запад-северозападен вятър, който вечерта доста ще отслабне.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР