Днес ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър.

...
Днес ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър.
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 15 ноември

Днес ще доминира слънчево време. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 16° и 21°. В утринните часове тук-там в равнините ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат сред 8° и 13°. Атмосферното налягане ще бъде близо до междинното за месеца. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Виктория Клещанова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Над Черноморието преди обяд ще бъде най-вече облачно, след обяд облачността ще се раздра. Ще духа слаб изток-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 18°-19°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 13°, на 2000 – към 7°.
През почивните дни ще е без превалявания. В източната половина от страната вятърът ще бъде от южната четвърт, най-вече слаб. В планините и планинските региони, където ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност, още веднъж ще се затопли. В равнинната част от страната ще има ниска облачност или мъгла, която в обособени региони ще се задържа по-дълго и там дневните температури ще остават до към 12°. В останалата част от страната, където в следобедните часове ще има и слънчеви часове, оптимални температури - сред 15° и 20°. Преобладаващи минимални - сред 5° и 10°. В понеделник южният вятър краткотрайно ще се усили. Облачността ще бъде най-вече забележителна, с нараснала възможност за валежи, на повече места в южните региони от страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР