Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността.

...
Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността.
Коментари Харесай

В празничния следобед ще е слънчево и по-топло

Днес ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността.

Валежи не се чакат. Вятърът от северозапад още веднъж ще се усили, в Дунавската низина ще е сдържан, краткотрайно и мощен. Сутринта ще е хладно. Дневните температури едва ще се покачат, оптималните ще са сред 23° и 28°, в София – към 23°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 27°, температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра – към 9°.

През нощта ще бъде ясно, а северозападния вятър ще отслабне. Утре ще бъде слънчево, денем с раздрана висока облачност. Ще духа слаб най-вече югозападен вятър. Сутринта ще е хладно, само че дневните температури ще продължат да се покачват и оптималните ще са сред 26° и 31°, в София към 27°.

През идващите дни ще доминира слънчево време, само че ще има и по-значителни краткотрайни нараствания на облачността. Малка възможност за валежи има по-късно денем в събота, както и в понеделник. Вятърът ще придобие южна съставния елемент и стоплянето ще продължи - оптималните температури ще са към 30°.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР