Днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността,

...
Днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността,
Коментари Харесай

Днес е малко вероятно да вали

Днес ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 25 и 30 градуса.

По Черноморието ще има променлива облачност, без основни превалявания. Ще духа слаб до сдържан най-вече северен вятър. Максималната температура на въздуха ще е сред 24 и 28 градуса. Температурата на морската вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето последователно ще отслабва до 2-3 бала.

В планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че основни превалявания не се чакат. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 19 градуса, на 2000 метра – към 12 градуса.

В събота ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще са сред 27 и 32 градуса. В неделя в източната половина на страната облачността ще се усили и тук-там ще има краткотрайни превалявания. В западната ще остане най-вече слънчево. В първите дни от новата седмица ще е най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред 10 и 15 градуса, оптималните - най-вече сред 26 и 31 градуса.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР