Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността,

...
Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността,
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 4 август

Днес ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 29° и 34°, в София – към 29°. Това заяви за „ Фокус” дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН).
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 28°-30°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. На обособени места едва ще превали. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра – към 16°. Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месец август и ще остане без основна смяна.
В неделя и при започване на идната седмица ще е съвсем без превалявания. Ще бъде слънчево, след обяд над планинските региони - с краткотрайни нараствания на облачността. Температурите ще продължат да се покачват и в по-голямата част от страната в понеделник и вторник ще надвишават 30°, тук-там в низините ще доближат 35°. Във вторник по-късно денем в североизточните региони ще превали и прегърми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР