Днес ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност още от сутринта

...
Днес ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност още от сутринта
Коментари Харесай

Седмицата започва със слънце

Днес ще доминира слънчево време. По-значителна облачност още от сутринта ще има над североизточните региони, а след обяд над цялата страна ще има краткотрайни нараствания на облачността. Само на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан вятър от югоизток. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 16° и 21°, по-ниски по Черноморието. Вечерта от запад облачността ще се вплътнява и през нощта в Западна България ще завали дъжд, в планините над 2000 метра – сняг.

 

Над планините ще доминира слънчево време, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд, над 2000 метра – слаб сняг. Ще духа сдържан вятър от юг, по билата - от запад. Максимална температура на височина 1200 метра към 10°, на 2000 метра – към 2°. Вечерта над масивите от Югозападна България облачността ще се вплътни и през нощта на доста места ще превали.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, само че без превалявания. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 12-13°. Температурата на морската вода е 11-12°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР