Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще

...
Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще
Коментари Харесай

Дежурният синоптик в БАН съобщи ще продължи ли затоплянето

Днес ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места в планините ще превали кратковременно. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН). По Черноморието ще доминира слънчево време, към и след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. Сутринта ще духа слаб северозападен вятър, а по-късно денем – до сдържан от юг-югозапад. Максималните температури ще са 21-24°. Температурата на морската вода е 17-18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. Около обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, който след обяд ще се ориентира от северозапад. Температурите ще се покачат, оптималната на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра – към 9°. Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месец май и ще остане без основна смяна.

Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР