Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над

...
Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над
Коментари Харесай

Днес ще преобладава слънчево време

Днес ще доминира слънчево време. Около и след обяд над западните региони ще се развива купестa и купесто-дъждовна облачност. До края на деня и през нощта против неделя в доста региони от западната половина на страната ще има краткотрайни, тук-там интензивни превалявания от дъжд и гръмотевични стихии. Ще има условия за градушки. В Източна България ще се задържи съвсем без дъжд и с повече слънчеви часове. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 28° и 33°.

 

Над планините в Западна България облачността ще е по-често забележителна, след обяд – купесто-дъждовна. На доста места там ще има превалявания от дъжд, ще се развиват и гръмотевични стихии. Над масивите от източната половина от страната ще се задържи съвсем без дъжд. Ще духа слаб до сдържан южен вятър, който вечерта ще стартира да се ориентира от изток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра – към 14°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Валежи са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са от 23° до 27°. Температурата на морската вода е 21-24°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР