Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над

...
Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над
Коментари Харесай

В неделя: Дъждът си отива, не съвсем, не съвсем

Днес ще доминира слънчево време. Около и след обяд над югозападната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На обособени места там ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан, в Югоизточна България към момента краткотрайно мощен, север-североизточен вятър, който по здрач ще отслабне. Максималните температури ще са най-вече сред 29° и 34°р в София към 27°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър, който по здрач ще отслабне. Максималните температури само че въздуха ще са сред 29° и 31°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан, тук-там до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра - към 14°.

В понеделник и вторник времето ще бъде най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще е слаб до сдържан от север-североизток. Максималните температури ще са сред 29° и 34°. В сряда в следобедните часове над Западна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност, на обособени места, основно в планинските региони ще превали и прегърми.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР