Днес ще преобладава облачно време, с превалявания предимно от дъжд.

...
Днес ще преобладава облачно време, с превалявания предимно от дъжд.
Коментари Харесай

Застудяване в неделя

Днес ще доминира облачно време, с валежи най-вече от дъжд. Ще духа слаб, в Дунавската низина и Източна България, до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури - сред 4° и 11°.

В планините ще бъде облачно, със слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан до мощен югоизточен вятър, по високите елементи - от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра – към минус 4°.

През идващото денонощие времето ще се задържи съвсем без смяна. Ще бъде облачно, на доста места - с валежи от дъжд, а в Северна България и планинските региони - от дъжд и сняг. Почти без превалявания, в следобедните часове и с разкъсвания на облачността, ще бъде времето над Югозападна България. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската низина и Източна България сдържан североизточен вятър. Минимални температури - сред 0° и 5°, оптимални - сред 1° и 6°, в югозападните региони - до 11°.

В петък и събота ще доминира облачно време, съвсем без превалявания. Вятърът ще бъде от изток-югоизток, слаб. Температурите ще останат без основна смяна – минималните сред минус 1° и 4°, оптималните – най-вече сред 2° и 7°. През нощта против неделя още веднъж ще стартират превалявания, а в неделя ще се усилят. Вятърът ще се ориентира от североизток, ще се усили до сдържан и с него ще нахлува леден въздух. Дъждът в множеството региони ще премине в сняг, повече като количество ще са преваляванията в Западна България. В началото на идната седмица ще бъде прохладно и студено, а преваляванията ще продължат.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР