Днес ще преобладава облачно време. На много места ще има

...
Днес ще преобладава облачно време. На много места ще има
Коментари Харесай

Днес ще преобладава облачно време

Днес ще доминира облачно време. На доста места ще има превалявания от дъжд, в планините над 1200 m - от сняг. Ще духа сдържан северозападен, в Източна България - север-североизточен вятър и с него ще продължи да нахлува леден въздух. Минималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, а оптималните - сред 9° и 14°.

В петък облачността ще се задържи забележителна и тук-там в източните и планинските региони ще превали дъжд. По-съществени разкъсвания и понижения на облачността ще има над Западна България. Вятърът ще бъде слаб до сдържан, от север-северозапад, през нощта против събота ще стихне.

В събота ще доминира слънчево време с повече облачност над планинските и източните региони, където след обяд ще превали дъжд. Минималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, а дневните ще се покачват и оптималните ще са сред 12° и 17°.

В неделя на доста места от запад на изток ще превали временен дъжд. Вятърът от северозапад още веднъж ще се усили до сдържан.

В началото на идната седмица облачността краткотрайно ще се раздра и ще намалее до най-вече слънчево.

Във вторник и сряда още веднъж се покачва вероятността за превалявания, през първия ден в западната половина от страната, втория - и на изток. Вятърът ще бъде най-често със западна съставния елемент. Минималните температури ще са сред 1° и 6°, оптималните - сред 12° и 17°, в сряда от североизток ще стартират да се намаляват.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР