Днес ще паднат и последните въпросителни във втория по сила

...
Днес ще паднат и последните въпросителни във втория по сила
Коментари Харесай

Днес се разпределят последните квоти за елиминациите в ЛЕ

Днес ще паднат и последните въпросителни във втория по мощ европейски клубен шампионат - Лига Европа. След изиграването на последните мачове от груповата фаза ще станат ясни участниците в елиминациите.

Безспорно, най-интересен за българския фен ще бъде дуелът в Разград, където Лудогорец приема Мидтиланд в дуел за достойнството си. Сблъсъкът е доста значим за датския отбор, който се бори за своето оставане в шампионата. В другия мач от група F водачът Цървена звезда гостува на Брага в търсене на най-малко непълен триумф.

Доста забавен мач се обрисува на “Олимпико” в Рим, където се изправят локалния Лацио и Галатасарай в дуел от група Е. “Орлите” имат потребност от наложителен триумф, с цел да финишират първи в групата. И двата отбора към този момент имат своето място в елиминациите, само че залогът е доста огромен, защото първото място обезпечава класиране на 1/8-финал, до момента в който втората позиция значи един мач допълнително.

Друг забавен мач следва в група С, където водачът Лестър гостува на Наполи. В другия мач от този завладяващ поток Легия приема във Варшава Спартак Москва, като и четирите отбора имат късмет за продължение напред.

В различен любопитен конфликт от вечерта Реал Сосиедад приема ПСВ Айндховен в дуел от група В. Монако е сигурен победител в потока, само че този конфликт ще дефинира кой продължава в Лига Европа и кой в Лигата на конференциите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР